tarapeuterplus.jpg

Bij Hupsakee staat het kind centraal en wordt er gekeken naar de behoeftes die er op dat moment nodig zijn

- Tara , Pedagogisch medewerker peuter plus

Peuterplus

Mijn naam is Tara van den Broek, ik ben 49 jaar en werk al 30 jaar in de kinderopvang.

Bij Hupsakee werk ik alweer bijna 12 jaar, eerst op de groep en daarna kreeg ik de gelegenheid om de peuterplus groep op te zetten.

Hier werk ik 4 ochtenden met veel plezier en krijg de vrijheid om de kinderen voor te bereiden op de bassischool. Samen activiteiten ondernemen, maar ook individueel. Bij Hupsakee staat het kind centraal en wordt er gekeken naar de behoeftes die er op dat moment nodig zijn. Dat doe ik natuurlijk niet altijd alleen, want samen met collega’s activiteiten bedenken en uitvoeren maakt dat het op de andere groepen ook doorgevoerd kan worden. Zo denken we samen mee hoe we het voor de kinderen zo leuk en leerzaam mogelijk kunnen maken.

Werken bij Hupsakee

Ik werk al zo lang bij Hupsakee omdat we een heel gezellig team hebben en ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk kom. Ik combineer mijn werk bij Hupsakee met 1 dag zorg voor ouderen. Ook een heel mooi beroep waar ik de kinderen regelmatig een keertje mee naar toe neem om jong en oud bij elkaar te brengen. Daar word ik zo blij van! 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg