baby3.jpg

Kinderdagverblijf Hupsakee

Hupsakee is een particuliere organisatie waar de mensen die er werken centraal staan. De pedagogisch medewerkers maken de sfeer, zorgen dat ieder kind zich gezien en gehoord voelt. 

Werken bij Hupsakee moet een feestje zijn!

We willen alleen collega's met echte passie voor de kinderopvang. Dat je iedere dag met plezier naar je werk komt. Dat je niet kan wachten om die vrolijke koppies weer te zien. Dat je er zin in hebt om met je collega's er weer tegenaan te gaan en dat je van iedere dag een feestje wil maken. 

Onze prioriteit is dat Hupsakee aan alle voorwaarden voldoet om jouw werk tot een feestje te maken. Dat doen we vooral door tijd voor je te hebben. Dat je gehoord en gezien wordt en dat je altijd bij ons aan kan kloppen als er iets is. We vinden het belangrijk dat er een open communicatie heerst op de werkvloer en dat je alles kan zeggen. Andersom doen we dat ook bij jou. Er komen geen verrassingen uit de hoge hoed en we proberen je een zo eerlijk mogelijk beeld van Hupsakee te geven. 

20200703hupsakee4hr[28van59].jpg

Grote groepsruimten met gemiddeld 10 kinderen

Bij Hupsakee hebben we verticale groepen van gemiddeld 10 kinderen. Dat kunnen er 9 zijn als er in verhouding meer baby's zijn, dat kunnen er 12 zijn als er vooral peuters zijn. Op alle locaties is er 1 groep waar we in "nood" een enkele dag/dagen naar 16 kinderen gaan. En nood is alleen als er echt echt geen plek meer is voor broertjes en/of zusjes op de locatie. Dan bieden we een plekje aan op die groep en komt er een collega bij. Dit heeft niet onze voorkeur dus zodra het kan laten we dat weer afvloeien. 

 

Tijd voor de kinderen

Waarom kiezen we voor kleine groepen? Hoe meer kinderen en collega's op een groep, hoe meer geluid en prikkels. We vinden het fijn als een kind zich ook lekker in zijn eentje kan terug trekken in een hoek om bijvoorbeeld met de garage te spelen. Door de verschillende leeftijden op de groep (van 0 tot 4 jaar) gaan de kinderen op verschillende tijden naar bed. Zo is het op de groep nog rustiger en slapen de baby's vaak alleen in de slaapkamers.

Daarnaast vinden wij tijd heel belangrijk. Oprechte tijd en aandacht voor ieder kind. Door de kleine groepen maar ook doordat er werk uit handen wordt genomen zorgen we daarvoor. We hebben groepshulpen, een interieurverzorgster, een conciërge en iemand die de boodschappen en knutselmaterialen verzorgt. Daarnaast doen wij van kantoor de rondleidingen zodat je niet van je groep af hoeft. En administratie? Je ontkomt er niet aan een jaarverslag te maken van een kind of de planning bij te werken. Maar onnodige systemen daar werken we niet mee. Die tijd kun je beter aan de kinderen besteden. Je werkt immers in de kinderopvang om met de kinderen te werken en niet om achter een laptop of ipad te zitten, toch? 

Gezelligheid maken we samen

We vinden het ook steeds belangrijker om samen leuke activiteiten te ondernemen. Naast het jaarlijkse teamuitje en 1 keer per jaar teambuilding met het complete team bieden we door het jaar aan verschillende activiteiten aan waar je aan kan deelnemen als je daar zin in hebt. Denk aan een spelletjesavond, iets sportiefs, een stappen challenge of gewoon een avondje borrelen. Heb je er zin en tijd voor dan sluit je aan. Heb je er geen zin in, vind je een activiteit minder leuk of is het niet te combineren met je privé leven dan kom je niet. Dit alles is gedaan om de band met je collega's nog iets leuker te maken, niet om het als een verplichting te zien. 

Kom je vrijblijvend een keertje kijken?

We willen eigenlijk op deze pagina nog véél meer vertellen over waarom werken bij Hupsakee zo leuk is. Maar liever nodigen we je uit om vrijblijvend een keertje koffie te drinken. Ook als "jouw" vacature er niet bij staat ben je van harte welkom. Ook als je liever thee of water drinkt ;-) Wie weet kunnen we tóch iets voor elkaar betekenen. Zien we je snel? 

Hupsakee in beeld....

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg