jessicawebsite.jpg

Hier is oog voor (persoonlijke) ontwikkeling en alle ruimte om mee te denken over hoe Hupsakee een kwalitatieve, fijne plek is voor de kinderen, ouders en medewerkers.

- Jessica , Pedagogisch coach

Zorgen dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt

Hoi, Ik ben Jessica (a.k.a de druktemaker)

Op kantoor werk ik samen met Renee, Alex en Esmé aan alles dat nodig is om “onze” medewerkers met plezier naar hun werk te laten komen.
Naast mijn taken als vliegende keep en af en toe vervangend manager, is mijn opper-hoofdrol bij Hupsakee; Pedagogisch coach.
Hupsakee is voor mij, vanaf het aller eerste moment, het warme bad waar oprecht wordt gekeken naar ieders kwaliteiten en waar je mag zijn wie jij bent.

Mijn rol als Pedagogisch coach

Hier is oog voor (persoonlijke) ontwikkeling en alle ruimte om mee te denken over hoe Hupsakee een kwalitatieve, fijne plek is voor de kinderen, ouders en medewerkers.
Heb je behoefte aan een verdiepende cursus of wil je sparren over de inhoud van een beleidsstuk? Dat kan, want we doen het écht samen!
Vanuit mijn functie als Pedagogisch coach zoek ik steeds naar de verbinding tussen de behoeften van het kind, de wensen van de ouder(s), onze visie & beleid en niet te vergeten; de competenties van jou als PM’er.
Zit je met een vraagstuk over de ontwikkeling van een kind? De dynamiek van de groep? Of wil je eens overleggen over mogelijkheden m.b.t. een wens van een ouder? Dan maak ik graag tijd vrij om op de groep mee te kijken of in gesprek te gaan (met ouders). Tussendoor sluit ik graag aan bij kind besprekingen en kom ik ook geregeld jouw groep in om vragen te stellen, te adviseren en samen met jou plannen te maken waar we samen aan kunnen werken. 

Work hard, play hard

Naast dat er bij Hupsakee hard wordt gewerkt op de groepen, werken we ook hard aan een gezellige team sfeer.
Regelmatig organiseren we leuke (vrijblijvende) activiteiten zoals een borrel avond, een sportief uitje of een avondje teambuilding.

Als je een plek zoekt waar je gezien wordt, waar warmte heerst en waar flauwe humor wordt gewaardeerd; is Hupsakee ook jouw plek!
Wie weet maken we eens kennis?

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg