esmewebsite.jpg

Hier wil men mij leren kennen als pedagogisch medewerker èn als persoon!

- Esmé , Pedagogisch beleidsmedewerker

Sollicitatiegesprek

Mijn naam is Esmé en ik werk samen met Renee, Alex en Jessica op kantoor.

14 jaar geleden had ik een heel fijn sollicitatiegesprek met Renee. ‘Wauw..!’ dacht ik toen, hier wordt echt naar het kind gekeken, oprecht over kinderopvang gesproken, wil men mij leren kennen als pedagogisch medewerker èn als persoon en is alles een stuk informeler dan ik gewend was. Ik kan met volle overtuiging zeggen: Dat is nog altijd zo en ik mag daar al heel wat jaren deel van uit maken!

Van alles wat

Inmiddels heb ik verschillende rollen en taken mogen vervullen binnen Hupsakee. Als pedagogisch medewerker heb ik de dondersteentjes groep opgestart, ik heb mee mogen denken over het inbrengen van peuteractiviteiten, ik heb een leidinggevende en coachende rol gehad en inmiddels houd ik mij bijvoorbeeld bezig houden met alles rondom pedagogisch beleid. Samen met een clubje collega’s die zich ook graag met het pedagogisch beleid bezig houden plannen we maandelijks een avond waarin we allerlei zaken rondom ons pedagogisch beleid bespreken. Op die manier is er een mogelijkheid om mee te denken in dat wat jij elke dag op de groep doet met en voor de kinderen. Hoe fijn is dat!

Een eerlijk beeld van Hupsakee

Tijdens sollicitatiegesprekken proberen we een eerlijk beeld van Hupsakee te schetsen en een goede indruk te krijgen van de persoon voor ons. Dat doen we niet door moeilijke vragen te stellen, maar door een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt. We willen je vanaf de eerste kennismaking het gevoel geven dat je welkom bent en dat wat je doet heel belangrijk is in het leven van onze minimensjes…

Wat je verder zeker nog moet weten: Er is altijd tijd en ruimte voor een goed gesprek of een dolletje. Ik kijk altijd uit naar onze jaarlijkse uitjes, waar gezelligheid de boventoon voert. Ongedwongen met elkaar omgaan, daar voelt iedereen zich het beste bij toch?!

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg