Teamuitje

fototeamuitje2023(1).jpg

Ieder jaar gaan we met zijn allen er op uit. Dit jaar was dat naar een concert van de Dirty Daddies. Wat een feest met zijn allen!

min. leestijd

Teamuitje

Ons jaarlijkse uitje. Soms is het maandenlang een verrassing wat we gaan doen en soms weet iedereen het gelijk of maken we er een quiz van. Dat kan van alles zijn. Zo hebben we al speurtochten gedaan op de scooter, een tuktuk, met een bootje, te voet. Hebben we Wie is de mol, de verraders en Expeditie Robinson gespeeld. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het al eens gedaan. Omdat we heel veel verschillende collega's hebben van verschillende leeftijden willen we ieder jaar weer iets anders doen waardoor er altijd wel iets leuks tussen zit. Je bent natuurlijk niet verplicht om mee te gaan, het is bedoeld voor de leuk dus alleen als je daar ook zelf zin in hebt! Gelukkig zijn we ieder jaar weer met een bijna compleet team 

De Dirty Daddies

Dit jaar gingen we naar de Dirty Daddies! Hup, met zijn allen de bus in zodat iedereen zelf kon bepalen of je een drankje wilde gaan drinken of dat je op een colaatje ook een prima avond kon beleven. 

Wat was het een feest! De Dirty Daddies is een coverband die allerlei genres voorbij laten komen. Vooral oude nummers die iedereen mee kan zingen. Het was weer een grote gezelligheid. Op naar volgens jaar, dan staat ons weer een heel ander uitje te wachten. 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg