Teambuilding

teambuilding2023.jpg

1 keer per jaar komen we met alle drie de locaties bij elkaar voor een teambuilding activiteit. Dit vinden we belangrijk zodat we elkaar allemaal kennen, ook al werk je niet direct met iemand samen, zodat we kunnen werken aan de verbinding.

min. leestijd

Teambuilding

Deze keer stond vooral in het teken van elkaar leren kennen want er zijn veel nieuwe collega's bijgekomen het afgelopen jaar. We hebben drie spellen gedaan waarbij je in gemixte teams ging strijden voor de winst. 30 seconds met allemaal woorden die met Hupsakee te maken hebben. Codenames met ook woorden die met Hupsakee te maken hebben en memory met de namen van alle collega's. Je kon bonuspunten verdienen met foto's die in en om de Paardeweide waren genomen. Maakte je die precies na dan kreeg je bonuspunten. Je ging strijden voor de grote ballenbaan en heel veel open eind materiaal. Als je gewonnen had mocht je iets uitkiezen voor je groep. 

teambuilding2.jpg

Wat een leuk team!

Aan het einde van de avond bleken de teams erg dicht bij elkaar te liggen maar er kon er echt maar eentje de winnaar zijn. Het was een fijne avond waarbij je net even op een andere manier contact hebt met je collega's van andere groepen en vestigingen. Er waren zelfs 4 collega's bij die pas volgende maand starten bij Hupsakee dus die hebben ook al op een leuke manier kennis kunnen maken met de rest. 

Nu op naar het Teamuitje in December! 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg