Padel avondje

padel.jpg

Wat waren we fanatiek! Een potje padellen met de collega's!

min. leestijd

Gezelligheid

Soms organiseren we een gezellig/sportief/actief avondje voor collega's. Dat is geheel vrijblijvend. Heb je zin dan ga je gezellig mee. Heb je geen zin, geen tijd of trekt de activiteit je niet aan dan blijf je lekker thuis. Op deze manier heb je de mogelijkheid om op een andere manier contact te maken met je collega's. Je naaste collega's ken je vaak door en door maar het is ook weleens leuk om een collega van een andere vestiging beter te leren kennen. 

Een sportief avondje!

Deze keer was het een avondje padellen. Zowel voor de ervaren als de totaal onervaren. Vandaar dat we een uurtje les kregen. De ervaren padellers gingen alvast zelf aan de slag en dat werd een fanatiek potje. De rest kreeg eerst les en kon daarna aan de slag. Het was best moeilijk maar erg leuk. Meerdere collega's waren na afloop enthousiast om vaker te gaan padellen. 

Tot de volgende!!

We hebben uren lang gesport met zijn allen. Zweet, rode koppen en gepuf. Maar wat was het leuk! Zoveel fanatiekelingen, heerlijk! En het leukste van alles was dat het heel gezellig was dit zo met zijn allen te doen. Dit keer waren er 15 collega's van de verschillende vestigingen. Niet veel maar daardoor veel tijd om elkaar te leren kennen. Na afloop nog een drankje en even napraten over onze prestaties. 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg