Kerstprinsessen

kerstprinsessen.jpg

Zie jij jezelf ook al als Kerstprinses shinen? Deze twee liepen vooraan onze lichtjesoptocht te paraderen. Met aan iedere hand, voet en jurk een kind want iedereen wil natuurlijk samen met de kerstprinses voorop lopen!

min. leestijd

Lichtjesoptocht

Ieder jaar is er op iedere locatie een lichtjesoptocht met kerstborrel bij Hupsakee. Samen met de kinderen, broers, zussen, ouders, opa's en oma's, wie er maar zin heeft om mee te gaan, lopen we een rondje door de wijk met onze zelfgemaakte lampion. Bij terugkomst op de locatie staat de borrel ons al op te wachten. Een hapje en een drankje en natuurlijk een disco. Het is 1 groot feest met zijn allen. Ieder jaar kiezen de pm'ers welke activiteit ze willen organiseren. In de basis is het ieder jaar hetzelfde dus als je niet heel creatief bent dan regel je dat het draaiboek op sommige punten is aangepast. Maar heb je zin in iets nieuws dan overleg je met je collega en iemand van kantoor of dat een leuke toevoeging zou kunnen zijn. In dit geval was het dat onze pedagogisch coach Jessica en Carola zich samen in onze prinsessenjurken hebben gehezen en zich hebben behangen met lichtjes. Zo liepen ze vooraan de lichtjesoptocht met een hele stoet kinderen om zich heen. Want wie wil er nu niet de hand van een kerstprinses vasthouden? 

Heb jij nog leuke ideeën?

Bij Hupsakee kun je zo creatief zijn als je bent. Ben je niet zo creatief maar geniet je ervan mee te doen? Dan volg je vooral de plannen die er al zijn. Ben je juist heel creatief en wil je extra werkuren besteden aan het bedenken en uitvoeren van je creativiteit? Dan neem je plaats in het thema team. Het thema team bedenkt de thema's die buiten de geijkte thema's door het jaar heen plaats vinden. Ze maken een kist met alle materialen die je nodig hebt voor dat thema (denk aan spellen, puzzels, boeken, muziek, spelmateriaal maar vooral ook activiteiten). Ontzettend leuk om te doen als je heel creatief bent maar een crime als je daar juist niet voor in de wieg gelegd bent. We zorgen dat iedereen zijn eigen kwaliteiten mag ontwikkelene en niet in het hoekje gezet wordt wat niet past. 

Wil je hier meer over weten? Mail ons vooral! 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg