Jubileum Susanne!

10jaarsusanne.jpg

Het is vandaag weer feest want er is weer iemand 10 jaar werkzaam bij Hupsakee! Eigenlijk kennen we Susanne al langer want ze had al eerder een tijdje bij ons gewerkt. Maar omdat ze een HBO diploma op zak heeft ging ze toch even verder kijken. Maar Susanne’s hart lag toch bij de kinderen van 0 tot 4 jaar. En gelukkig is ze er nu, 10 jaar later, nog steeds! En wat zijn we blij met Susanne!

min. leestijd

Susanne werkt al een eeuwigheid samen met Judith en Dorien en later kwam daar Saskia bij. De Boefjes zijn een steady team samen en ze vullen elkaar perfect aan. Susanne is de relaxte van het stel. Je ervaart zoveel rust als ze op de groep is. Door haar rustige manier van bewegen, haar ontspannen houding en warmte naar de kinderen zorgt ze dat de rust op de groep gewaarborgd is. Ze is ook zeker in voor gekkigheid, kan wel van een feestje genieten en gezellig eten met zijn allen daar zegt ze ook geen nee tegen. Nou ja, mits er niet teveel geks op het menu staat want Susanne is wel kieskeurig wat eten betreft .

In de afgelopen 10 jaar hebben we een prachtige bruiloft mogen beleven en hebben we 3 kinderen van Susanne mogen verwelkomen. Dat blijft fantastisch om van de zijlijn als collega’s mee te mogen maken. Ook als moeder rockt Susanne want die drie kinderen dat doet ze gewoon even. En laten haar kinderen nou regelmatig model mogen staan voor ons magazine en de website want ze huppelen, op de oudste na, ook allemaal rond bij Hupsakee. Susanne zelf is ook een ster in foto’s en filmpjes maken. Van alle markten thuis dus.
Susanne mogen we na al deze trouwe jaren een graag geziene collega noemen. Een stabiele factor waar we altijd op kunnen bouwen en vertrouwen! Een lieve leidster, gewoon een topper!
Susanne, dank voor de afgelopen 10 jaar! We zijn ontzettend blij met je en hopen nog heel veel jaren van jouw fijne aanwezigheid te mogen genieten.

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg