Jubileum Jennifer!

jennifer10jaar.jpg

April 2014…. Collega en vriendin Jessie werkt al een jaar bij Hupsakee toen de plannen kwamen voor een nieuwe vestiging aan de Louwersdonk. Jessie wist nog wel iemand die ze graag als collega zou willen… Jennifer heette ze.

min. leestijd

Jessie vond Jennifer

Ze hadden eerder samengewerkt op een groep maar na de sluiting van dat kinderdagverblijf was Jennifer een andere kant op gegaan. Ze had de kinderopvang al zo’n beetje voorgoed gedag gezegd want dat wat ze nu deed was ook wel prima. En prima is voor Jennifer ook echt wel prima en daar nam ze genoegen mee. Maar na een beetje aandringen van Jessie kwam ze toch op gesprek en werd meteen aangenomen. En ik denk dat werkelijk iedereen het met me eens is dat Jennifer in de kinderopvang hoort!

 

bank1.jpg

Jennifer hoort in de kinderopvang!

Waarom? Omdat Jennifer de allerliefste is. Jennifer wil met heel haar hart dat een kind en de ouders zich 100% fijn voelen op de groep. Ze luistert, signaleert en weet precies wat de kinderen (en ouders!) nodig hebben. Dat is niet alleen voor kinderen en ouders zo, ze is ook favoriet bij vele collega’s. Ze is altijd enthousiast en behulpzaam. En, zeldzaam maar echt waar; nooit maar dan ook nooit chagrijnig. Dus als er een vacature op een willekeurige groep vrijkomt en we vragen collega’s wie ze graag op hun groep erbij zouden willen (waarbij we eigenlijk doelen op beschikbare collega’s die nog geen vaste groep hebben) dan is Jennifer de naam die eigenlijk altijd wel voorbijkomt. Met daarachteraan; we weten best dat dat niet kan en dat Jennifer op de  Louwersdonk hoort, maar we willen het wel even gezegd hebben. En er is inderdaad geen groep waarvan ik zou denken dat ze er niet zou passen.

 

 

Jennifer op de Louwersdonk

Maar geen zorgen; Jennifer hoort inderdaad op de Louwersdonk. Na eerst een half jaar op de Paardeweide gewerkt te hebben was ze al snel naar de Louwersdonk vertrokken en heeft ze daar de vestiging mee opgezet. Ze is nog even naar de andere groep gegaan maar Jessie en Jennifer kunnen niet zonder elkaar dus algauw waren ze weer een team. Heeft deze lieve collega dan helemaal niks wat ze zou kunnen verbeteren? Natuurlijk, iedereen heeft die gelukkig. Want Jennifer is soms zo lief dat ze er zelf last van heeft. Want ze werkt liever drie keer harder dan een collega ergens op aan te spreken of om hulp te vragen. Want stel je voor dat deze collega of ouder gekwetst zou worden. Dat is het laatste wat ze wil. Zelfs als dat ten koste gaat van zichzelf. En daar blijven we haar natuurlijk toch op attenderen want je bent nog steeds aardig als je iemand ergens op aanspreekt. En dat ervaart ze gelukkig steeds vaker nu ze wat vaker haar mening/zegje durft te geven.  

 

De Louwersdonk bestaat binnenkort ook 10 jaar dus we vieren dubbel feest. Jennifer, dank dat je medeverantwoordelijk bent voor die hele fijne locatie Louwersdonk, waar alle kinderen, ouders en collega’s het zo fijn hebben. Dank voor je vrolijke, vriendelijke en behulpzame aanwezigheid. Op naar nog heel veel fijne jaren bij Hupsakee!!

 

Interesse of meer weten?

Je mag ons altijd vrijblijvend even bellen, mailen of appen. Of vul het formulier in en wij nemen contact met jou op!

buiten9.jpg